Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier.
Renault Nederland Renault Nederland
Personaliseer uw Espace met tal van accessoires Personaliseer uw Espace met tal van accessoires

Beste [geslacht] [tussenvoegsel] [Achternaam],

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe Renault Espace. Renault biedt u de mogelijkheid om uw Espace naar hartenlust te personaliseren met tal van handige en verfraaiende accessoires. Zoals onder andere:

Focal Premium Music Pack
 
Geniet met het Focal® Premium Music Pack van een superieur, kristalhelder geluid. De in totaal 9 ingebouwde Focal®-speakers* zorgen voor de best mogelijke geluidservaring in uw Espace!

Ontdek onze accessoires   >
 
 
 
Wegklapbare trekhaak
20 inch velgen
 
Laaddrempel
Kleerhanger
 
Dakkoffer
Dakdragers
 
Espace video
LEER HIER ALVAST UW ESPACE KENNEN
Filmpjes, tutorials, tips & tricks en de handleiding. Ontdek het allemaal op de speciaal voor Espace-klanten ontwikkelde website en leer uw toekomstige reispartner alvast nóg beter kennen.

BEKIJK DE VIDEO   >
 
Veel plezier!

Met vriendelijke groet,
Renault Nederland

DISCLAIMER | WWW.RENAULT.NL | CONTACT
Renault Nederland | 0800-0303

Indien u geen prijs stelt op het ontvangen van informatie van en over Renault, kunt u zich eenvoudig uitschrijven. Heeft u vragen naar aanleiding van deze e-mail? Neemt u dan contact op met Renault Nederland via telefoon 0800‑0303 of via ons contactformulier.

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Voor meer informatie, voorwaarden en/of een dealer bij u in de buurt, bel gratis 0800‑0303 of kijk op www.renault.nl.

* Niet leverbaar op Bose uitvoering.